Kattopalvelut

Tarjoamme monipuoliset kattopalvelut laadukkaasti toteutettuna.

Kattopalvelut

Ehjä ja huollettu katto on jokaisen talon tärkein suoja. Kattoon kohdistuu paljon erilaisia rasituksia, joista merkittävimmät ovat lumi, jää, sateet, auringonpaiste sekä nollan molemmin puolin vaihtelevat lämpötilat. Paras keino pitää katto mahdollisimman pitkäikäisenä on huolehtia, että katolla on aina ehjä pinnoite. Huoltamaton katto voi tulla tiensä päähän jopa vuosikymmeniä ennen aikojaan, joten huoltamalla kattoa säännöllisesti säästät selvää rahaa.

Meiltä löydät kattavan valikoiman kattopalveluita. Huollamme tiilikatot ja lisäksi saat meiltä nyt myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Kaikki työt toteutetaan sovitusti asiakkaan toiveita kuunnellen. Käytämme laadukkaita, kotimaisia tuotteita ja työn suorittavat omat, koulutetut työntekijämme. Lue lisää valitsemalla alta.

Ulkopintojen huolto-opas

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.

Hintaopas 2021

Selvitä talon maalauksen hinta – lataa maksuton opas!

Mitä maksaa talon maalaus? Lataa hintaopas ja saat ajankohtaista tietoa ulkoverhouksen maalauksesta, tiilikaton pinnoituksesta ja peltikaton maalauksesta.

Talon ulkomaalauksen hinta voi vaihdella suuresti eri kohteiden välillä. Lataa maksuton hintaopas ja selvitä talon maalauksen hinta!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.