Päivitä julkisivun ilme ja nosta talosi arvoa ulkomaalauksella. Väriset maalaa talosi ulkoseinät myös paikkakunnalla Järvenpää.

Maalaamme omakotitalojen, rivitalojen ja pienten taloyhtiöiden ulkoseinät ripeästi vuosien varrella karttuneella ammattitaidolla. Valitsemme talollesi parhaiten sopivan maalin, teemme perusteellisen pohjatyön ja maalaamme pääosin pensselillä. 

Isojen pintojen maalauksessa käytämme tarpeen mukaan apuna ruiskua tai telaa, mikä tehostaa maalausta ja sopii hyvin etenkin uudehkojen rakennusten käsittelyyn.

Uusi maalipinta suojaa talon ulkoasua lialta ja rakenteita kosteudelta. Talon ulkomaalaus on varmin tapa pitää ulkoverhous hyväkuntoisena. Siisti ulkopinta antaa myös näyttävän ensivaikutelman ja nostaa talon arvoa.

Väriset on helppo ja varma valinta nostaa talon arvoa ja raikastaa kodin julkisivua. Vahvuutemme on erinomainen hinta-laatusuhde. Katso vaikka itse, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

Mitä teen seuraavaksi?

Saat kuntokartoituksen ja tarjouksen maksuttomalla arviokäynnillä

Käynnin aikana asiantuntijamme käy kanssasi läpi talosi ulkoverhouksen ja maalipinnan kunnon. Saat käynnin aikana kattavan arvion ulkoseinien kunnosta sekä kiinteähintaisen tarjouksen maalausurakasta. 

Milloin talon ulkoseinä kannattaa maalata?

  • Talon ulkoseinä tulisi maalata 10 vuoden välein
  • Maali hilseilee ja halkeilee
  • Julkisivun ulkonäkö ei miellytä
  • Vanhan maalipinnan värit ovat haalistuneet